Ingredientai

Miltai 1 puodelis
Cukrus 1 puodelis
Kakava 0.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Soda 1 šaukštelis
Sviestas 0.25 puodelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Iki vientisos masės sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, nugesintą sodą ir karštą vandenį.

Įmaišykite kiaušinį ir ištirpintą sviestą.

Tešlą supilkite į riebalais pateptą 20 x 20 cm dydžio kepimo skardą.

Kepkite iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 – 35 minutes.

Kai atvės papuoškite šokoladiniu glajumi, šokoladiniais žirneliais, plakta grietrinėle, uogomis ar spalvotais cukraus žirneliais.

Šį receptą atsiuntusi skaitytoja Viktorija savo keptą šokoladinį pyragą puošia štai taip:

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis