Ingredientai

Kalakutienos krūtinėlės filė 700 g
Miltai 3 šaukštai
Aliejus 2 šaukštai
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Citrinos 0.5 vnt.
Petražolės žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min.

Patiekite su virtais makaronais. Papuoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai