Ingredientai

Kalakutienos filė 400 g
Majonezas 4 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Malti džiūvėsėliai 1 sauja
Konservuoti persikai (puselės) 6 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.

Gaminimo eiga

Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite kad suminkštėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele išspausto česnako ir palikite kelioms minutėms.

Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 3 minutes iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po puselę konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba