Ingredientai

Saldžiosios raudonosios paprikos 4 vnt.
Citrininiai pipirai 1 šaukštelis
Kalakutienos faršas 300 g
Ryžiai 100 g
Karis 1.5 šaukštelio
Aliejus 2 šaukštai
Petražolės sauja
Tepamas sūrelis 200 g
Kietasis sūris 60 g
Malti džiūvėsėliai 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Paprikas perpjaukite išilgai pusiau (perpjaukite ir kotelius).

Išimkite sėklas, į vidų įberkite šiek tiek citrininių pipirų.

Paprikų puseles sudėliokite vieną šalia kitos į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite apie 200 ºC temperatūros orkaitėje 10 minučių.

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Maltą kalakutieną arba supjaustytą vištienos filė apibarstykite kariu, druska, pipirais ir nuolat maišydami pakepinkite įkaitintame aliejuje 2–3 minutes.

Sudėkite karštus ryžius ir susmulkintas petražoles, tepamąjį sūrį, išmaišykite.

Mišiniu įdarykite paprikų puseles, apibarstykite džiūvėsėlių ir sūrio mišiniu.

Kepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai