Ingredientai

Porai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kokosų aliejus 4 šaukštai
Grietinėlė 1 puodelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite kokosų aliejuje, kol gražiai apskrus (kepkite ant kiek didesnės ugnies).

2. Pagardinkite druska, pipirais.

3. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir porus.

4. Išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite ant mažos ugnies (vis pamaišant) kol svogūnai gražiai pagels.

5. Supilkite baltą vyną, atidenkite dangtį ir kepkite maišant kelias minutes.

6. Supilkite grietinėlę, įberkite smulkiai pjaustytus džiovintus pomidorus, išmaišykite, uždenkite dangtį ir troškinkite apie 15 minučių (vis pamaišykite).

7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis ar raugintais agurkais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena