Ingredientai
Virta jautiena
500
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Pesto padažas
3
šaukštai
Lapinės salotos (gūžė)
1
vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
250
g
Marinuoti artišokai
100
g
Kedro riešutai
50
g
Parmezano sūris
25
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Nedidelėje lėkštėje pabarstykite pesto padažą šviežiai maltais pipirais, kiek praskieskite vandeniu, kad būtų tirštas užpilas. Sudėkite į gilų dubenį salotų lapus, artišokus, pomidorus, užpilkite didžiąja dalimi užpilo, išmaišykite.
Mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite juos į salotas ir apliekite likusiu užpilu. Jei norisi, galite dar užpilti alyvuogių aliejaus. Apibarstykite salotas kedro riešutais ir parmezanu.
Salotas patiekite iš karto pagaminę su skrudinta duona.
Atsiliepimai