Ingredientai

Šalavijai 1 žiupsnelis
Druska 1 žiupsnelis
Lydytas sviestas 1 šaukštas
Baltas vynas 6 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.

Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.

Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.

Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta