Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Rūkytas kiaulienos kumpis
2
riekelės
Fermentinis sūris
2
riekelės
Šalavijai
1
žiupsnelis
Druska
1
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Lydytas sviestas
1
šaukštas
Baltas vynas
6
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.
Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.
Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.
Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.
Skanaus!
Atsiliepimai