Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Aliejus šlakelis
Švieži pomidorai 2 vnt.
Mėgstami makaronai 1 stiklinė
Kopūstas 1 gabaliukas
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Morkas, saliero stiebus, bulves supjaustykite kubeliais, svogūną smulkiai sukapokite.

2. Puode įkaitinkite aliejų, jame pakepinkite svogūnus, česnakus, o po kelių minučių suberkite morkas, bulves ir salierus. Pakepinkite 5 min.

3. Įmaišykite pomidorų tyrę, supjaustytus pomidorus, supilkite sultinį.

4. Kai sriuba užvirs, leiskite jai pavirti 10 minučių.

5. Suberkite pupeles, makaronus – dar virkite 10 minučių, galiausiai sudėkite pasmulkintą kopūstą ir pavirkite dar 2 minutes.

6. Paragaukite, ar netrūksta druskos, pagardinkite pipirais.

7. Patiekite su traškia duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba