Ingredientai

didelių pomidorų 4 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
mocarelos sūrio 250 g
špinatų 1 sauja
smulkintų migdolų 1 v. š.
Pomidorų įdaro užpilui reikės:
migdolų 40 g
česnako skiltelės 1 vnt.
„Golden“ razinų 40 g
alyvuogių aliejaus 60 ml
čiobrelio šakelės 1 vnt.
Porcijos: 4
Idėja pietums ar vakarienei mocarelos sūriu įdaryti pomidorai, kuriems paruošti tereikia orkaitės ir kelių nesudėtingų žingsnių.

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskobkite vidų (kurį išsaugokite), įberkite druskos ir pipirų.

2. Migdolus, česnaką, razinas, išsaugotus pomidorų centrus gana smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenėlį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, pipirų ir čiobrelio lapelių.

3. Į kiekvieną pomidorą dėkite plėšytą mocarelos sūrį, tuomet pagamintą įdarą. Kepkite 160 °C temp. apie 30 min.

4. Ant iškepusių pomidorų suberkite špinatus, migdolus, paskaninkite druska.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai