Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Salotas nuplaukite ir pasmulkinkite plėšant.

Figas supjaustykite skiltelėmis, vynuoges perpjaukite per pusę.

Šilauoges atšildykite.

Sūrį smulkiai supjaustykite, granatą išskobkite.

Viską sumaišykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, sojų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Salotos su krevetėmis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Salotos su krevetėmis

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis