Šįkart guliašas – iš vištienos. Prie švelnios mėsos šiame recepte itin dera ir rūgštesnio skonio suteikia pomidorai bei jų pasta. Tokį guliašą galima valgyti ir vakarienės metu.

Gaminimo eiga

1. Svogūną nulupame ir pjaustome kubeliais. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Vištieną nuplauname, nusausiname ir pjaustome norimo dydžio juostelėmis ar kvadratėliais. Papriką pjaustome mažesniais kubeliais.

2. Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, dedame pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas ir maišant kepiname apie penkias minutes. Dedame vištieną ir paprikas, paskaniname druska, pipirais, išmaišome ir dar pakepiname dvi minutes. Pilame pomidorų sultis, dedame poidorų pastą, išmaišome, primažiname ugnį ir uždengus dangčiu troškiname apie 25-30 minučių. Nuimame dangtį ir dar patroškiname 5-10 minučių.

3. Vištienos guliašą tiekiame su ryžiais, puošiame kapotais žalumynais. Skanaus!

patarimupasaulis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai