Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Vanduo 0.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.

2. Svogūnus ir morkas sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite prieskoniais.

3. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.

4. Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.

5. Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

6. Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir dėkite į šaldytuvą valandai.

7. Šaltus koldūnus suberkite keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus nepagailėkite).

8. Kepkite maišant ant vidutinės ir kiek mažesnės ugnies, kol koldūnai gražiai apskrus.

9. Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis