Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Miltai 2 stiklinės
Vanduo 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.

Svogūnus sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite druska, pipirais.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.

Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.

Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir palaikykite šaltoje vietoje.

Paskui juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, įdėkite lauro lapelį ir virkite maždaug 8 - 10 minučių.

Patiekite su sviestu arba grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis