Ingredientai

Grikiai 2 stiklinės
Česnakai 2 skiltelės
Bazilikai žiupsnelis
Alyvuogių aliejus 4 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite grikius.

2. Alyvuogių aliejuje ant nedideles ugnies pakepinkite supjaustytus svogūnus, rūkytą dešrą, česnakus.

3. Sudėkite išvirtus grikius ir išmaišykite.

4. Saulėje džiovintus pomidorus ir gražgarstes bei bazilikus susmulkinkite. Suberkite į košę, pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba