Ingredientai
Juodasis šokoladas
300
g
Sviestas
250
g
Cukrus
100
g
Migdolų miltai
4
šaukštai
Miltai
2
šaukštai
Kakavos milteliai
3
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Kiaušiniai
4
vnt.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite.
Šokoladą sumaišykite su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.
Įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišykite.
Suberkite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius.
Gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu.
Atsiliepimai