Ingredientai

Cukrus 100 g
Migdolų miltai 4 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite.

Šokoladą sumaišykite su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.

Įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišykite.

Suberkite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius.

Gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai