Ingredientai

Džiovinti baravykai 40 g
Česnakai 2 skiltelės
Čiobreliai žiupsnelis
Šafranas žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 6
Grybų mėgėjams - pikantiškas patiekalas.

Gaminimo eiga

Džiovintus grybus užpilkite 6 šaukštais virinto vandens su druska, džemu ir konjaku ir palikite 30 min. pamirkti. Paskui nusunkite ir smulkiai supjaustykite.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, 6 min. pakepkite 6 šaukštuose aliejaus.

Tada sudėkite į keptuvę susmulkintus džiovintus grybus, supjaustytus šviežius grybus, čiobrelius ir smulkintus česnakus. Po 2 min. suberkite susmulkintas petražoles ir skystį, kuriame mirkėte džiovintus grybus.

Troškinkite apie 30 min., kol grybai bus minkšti. Tada įberkite druskos, pipirų. Sumaišykite jogurtą su šafranų užpilu ir likusiu aliejumi. Patiekite su alyvuogėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai