Ingredientai

Vanduo 2 stiklinės
Aviečių lapai 3 šaukštai
Imbieras 4 riekelės
Citrinos 5 riekelės
Medus 1 šaukštas
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Aviečių lapus ir stiebus pasmulkinkite ir suberkite į puodelį.

2. Įdėkite smulkiai pjaustyto imbiero, citrinos griežinėlių ir užpilkite karštu vandeniu.

3. Palaukite kol pravės ir įdėkite medaus.

4. Medų ištirpinkite ir nukoškite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
15 min.

Naminis karštas šokoladas

Lengvai paruošiamas
10 min.

Arbata nuo peršalimo

Lengvai paruošiamas
15 min.

Gėrimas, norintiems sulieknėti

Lengvai paruošiamas
10 min.

Klasikinis grogas