Ingredientai
Sviestas
120
g
Miltai
100
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cukraus pudra
50
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Razinos
2
saujos
Kondensuotas pienas
150
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sviestą gerai išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska.
Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite masę iki purumo.
Suberkite razinas ir išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.
Masę supilstykite į keksiukų formeles arba kekso formą ir dėkite į iki 170 įkaitintą orkaitę.
Kepkite keksiukus apie 20 minučių.
Atsiliepimai