Ingredientai
Moliūgai
600
g
Pienas
0.75
stiklinės
Miltai
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
3
šaukštai
Sausos mielės
9
g
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.
2. Sudėkite į puodą, užpilkite pieno ir virkite, kol pasidarys vientisa masė.
3. Palaukite, kol moliūgų masė atvės.
4. Suberkite miltus, cukrų, kiaušinių trynius, mieles, druską. Gerai išmaišykite.
5. Baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į tešlą.
6. Kepkite įkaitintame aliejuje.
7. Patiekite su sviestu, medumi, uogiene ir grietine ar grietinėle.
Skanaus!
Atsiliepimai