Ingredientai

Vištienos filė 500 g
SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys 1 pakelis
SANTA MARIA amerikietiškas lauko kepsnių padažas SMOKEY HICKORY 100 ml
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas 1 indelis
Fermentinis sūris 300 g
SANTA MARIA kukurūzinės tortilijos 1 pakelis
Porcijos: 4
Enčilada – tai įdaryta ir suvyniota kukurūzinė tortilija su pomidorų padažu ir užtarkuotu sūriu. Įdarą ir padažą galite pagardinti prieskoniais ir keisti jų sudedamąsias dalis, kaip jums patinka. Visa gudrybė – padažas turi visiškai padengti enčiladą, kad ji būtų kreminė ir traški.

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Pakepkite vištieną. Sumaišykite BBQ padažą, salsos padažą, prieskonius ir pusę sūrio. Užpilkite pusę paruošto mišinio ant vištienos ir kepkite orkaitėje 2–3 min., kol vištiena suminkštės.

Uždėkite ant tortilijų vištienos įdarą ir sulankstykite tortiliją taip, kad užlenkti kraštai būtų viršuje. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užtepkite likusį padažą ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Pakepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol išsilydys sūris.
Patiekite su marinuotais svogūnais ir kukurūzais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba