Ingredientai

Lašinukai 70 g
Česnakai 2 skiltelės
Raudonėliai šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Šis garnyras puikiai tinka su žuvimi: plekšne, otu, lydeka, ešeriu, menke.

Gaminimo eiga

Kopūstą nuplaukite, nupjaukite negražias lapų dalis. Kopūstą supjaustykite riekelėmis, po to riekeles vėl skersai.

Lašinukus supjaustykite itin mažais gabalėliais. Apkepkite, kol šie suskrus. Riebalus nupilkite, o spirgučius suberkite į troškintuvą. Ant jų suberkite smulkiai kapotus česnakus ir svogūną su kopūstais.

Sudėkite lauro lapus, raudonėlį. Uždenkite troškintuvą. 20 minučių troškinkite, nuolat maišydami. Supilkite vyną ir atvirame puode nuolat maišydami dar troškinkite 7-10 minučių. Uždenkite dangtį ir pabaikite troškinti 5 minutes.

cocinarendez-vous.blogspot.com

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai