Ingredientai
Cukinijos
0.5
vnt.
Vištienos faršas
500
g
Parmezano sūris
100
g
Grūdėtosios garstyčios
1
šaukštelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kalendros
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukinijas sutarkuokite, nusunkite atsiradusį skystį.
Vištienos faršą sumaišykite su tarkuota cukinija ir smulkiai tarkuotu parmezanu. Pagardinkite druska, pipirais, smulkiai pjaustyta kalendra, įdėkite grūdėtųjų garstyčių.
Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Formuokite kotletus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai