Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Tešlą užmaišykite iš miltų, sausų mielių, šlakelio alyvuogių aliejaus ir šilto vandens. Šilto vandens reikia tiek, kad tešla būtų prie rankų nelimpanti, bet minkšta ir vientisa.

2. Tešlą palikite pakilti mažiausiai 3 valandas.

3. Keptą arba virtą vištieną labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su rikotos sūriu ir tarkuotu mocarelos sūriu. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

4. Iš tešlos suformuokite paplotėlį rankomis, viduryje pabarstykite sūrio ir vištienos mišinio, suimkite kraštelius į krepšelį, tada vėl suspauskite į paplotėlį.

5. Paviršių aptepkite kiaušinio, sumaišyto su šlakeliu vandens, mišiniu ir užbarstykite tarkuota mocarela ir druska.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis