Ingredientai

Miltai 220 g
Aliejus 3 šaukštai
Druska šaukštelis
Vanduo 100 ml
Aliejus 2 šaukšteliai
Česnakai 3 skiltelės
Grietinė 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, kiaušinio trynį, aliejų ir vandenį, užminkykite tešlą. Palikite ją pusvalandžiui pabrinkti.

Česnakus nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mocarelą supjaustykite gabaliukais.

Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi.

Tešlą plonai iškočiokite į apskritimą ir atsargiai perkelkite į skardą.

Tešlą ištepkite grietine, apibarstykite česnaku, paskui - mocarela, pagardinkite druska ir čiobreliais.

Kepkite 220 karštumo orkaitėje 15 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai