Ingredientai
Miltai
220
g
Aliejus
3
šaukštai
Kiaušinių tryniai
1
vnt.
Druska
šaukštelis
Vanduo
100
ml
Aliejus
2
šaukšteliai
Česnakai
3
skiltelės
Mocarelos sūris
200
g
Grietinė
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, kiaušinio trynį, aliejų ir vandenį, užminkykite tešlą. Palikite ją pusvalandžiui pabrinkti.
Česnakus nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Mocarelą supjaustykite gabaliukais.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, jį ištepkite aliejumi.
Tešlą plonai iškočiokite į apskritimą ir atsargiai perkelkite į skardą.
Tešlą ištepkite grietine, apibarstykite česnaku, paskui - mocarela, pagardinkite druska ir čiobreliais.
Kepkite 220 karštumo orkaitėje 15 minučių.
Atsiliepimai