Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Miltai 0.5 stiklinės
Pienas 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Medus 1 šaukštelis
Majonezas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Virtas bulves, užpiltas pienu, sutrinkite iki tyrės elektriniu trintuvu.

Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešla neturi būti skysta, bet ir ne per daug kieta.

Tešlą kabinkite šaukštelių ir dėkite į verdantį aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Garstyčias su grūdeliais sumaišykite su medumi ir majonezu ir patiekite prie išvirtų bulvių pyragėlių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai