Ingredientai
Bulvės
5
vnt.
Miltai
0.5
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Pienas
1
stiklinė
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Medus
1
šaukštelis
Majonezas
1
šaukštas
Grūdėtosios garstyčios
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virtas bulves, užpiltas pienu, sutrinkite iki tyrės elektriniu trintuvu.
Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešla neturi būti skysta, bet ir ne per daug kieta.
Tešlą kabinkite šaukštelių ir dėkite į verdantį aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.
Garstyčias su grūdeliais sumaišykite su medumi ir majonezu ir patiekite prie išvirtų bulvių pyragėlių.
Atsiliepimai