Ingredientai
Bulvės
7
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Pievagrybiai
8
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite su lupenomis. Atvėsinkite, nulupkite ir sugrūskite.
Suberkite miltus, druską, pipirus, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną, pievagrybius ir sutarkuokite morką. Viską apkepkite svieste su druska ir pipirais.
Iš bulvių tešlos iškočiokite paplotį, išspauskite apskritimus ir į vidurį dėkite įdaro.
Užlenkite ir užspauskite kraštus.
Kukorus sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aptepkite ar apipurškite aliejumi.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Patiekite su spirgučių padažu.
Atsiliepimai