Ingredientai
Baklažano
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Pjaustyti pomidorai
4 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Gaminimo eiga
Baklažanus supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 4-5 minutes.
Baklažanus suberkite į puodą.
Į keptuvę įpilkite dar šlakelį aliejaus, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, paprikas ir tarkuotas morkas.
Maišant kepkite apie 8 minutes.
Suberkite į puodą. Suberkite ir smulkiai pjaustytus pomidorus.
Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite pusę puodelio vandens, išmaišykite ir uždengtą troškinkite ant mažos ugnies apie 12 minučių.
Sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius ir užsukite dangtelį.