Ingredientai

Kiaušiniai 4 vnt.
Pienas 1 stiklinė
Sviestas 25 g
Druska pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Kiaušinius gerai išplakite, kol masė kiek pabals ir padidės.

Supilkite pieną ir vėl gerai išplakite.

Plakant suberkite druską ir tarkuotą muskato riešutą.

Negilų metalinį dubenį ar formą gausiai ištepkite sviestu.

Supilkite išplaktus kiaušinius, dubenį įstatykite į gilesnę skardą su vandeniu.

Dėkite į iki 160-170 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Ištraukus palaukite kol atvės.

Kiaušinienę išverskite ir patiekite su sultiniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burnoje tirpstantis omleto pyragas

ATRADIMAS: virta kiaušinienė
Lengvai paruošiamas
50 min.

ATRADIMAS: virta kiaušinienė

Burnoje tirpstanti kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Burnoje tirpstanti kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai KITAIP
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai KITAIP

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis