Ingredientai
Mocarelos sūris
130
g
Varškė
250
g
Parmezano sūris
120
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
50
g
Druska
žiupsnelis
Muskato riešutai
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Mocarelos sūrį smulkiai supjaustykite, parmezano - smulkiai sutarkuokite.
Sūrius suberkite į varškę, įmuškite kiaušinius ir suberkite prieskonius.
Elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki vientisos tyrės.
Suberkite miltus ir išmaišykite. Jei tešla atrodo per skysta, įberkite dar šiek tiek miltų ir išmaišykite.
Lipdykite nedideles spurgas, apvoliokite miltuose ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanu su abrikosų džemu.
Atsiliepimai