Ingredientai
Miltai
300
ml
Pienas
550
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Kakava
4
šaukštai
Rupūs miltai
100
ml
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cinamonas
1
šaukštelis
Sviestas
125
g
Juodasis šokoladas
100
g
Cukrus
4
šaukštai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite vaflinę. Dideliame inde sumaišykite abiejų rūšių miltus, kakavą, kepimo miltelius ir cinamoną. Kitame inde išsukite kiaušinius su pienu.
Į mažą tefloninį puodą storu dugnu sudėkite sviestą, gabaliukais sulaužytą šokoladą, suberkite cukrų ir maišydami ištirpinkite. Nukelkite nuo viryklės, sumaišykite su kiaušinių ir pieno plakiniu.
Mišinį supilkite ant biriųjų produktų. Neskubėdami gerai išmaišykite.
Iškart pradėkite kepti. Vienam vafliui imkite maždaug 150 ml tešlos, kepkite, kol apskrus ir taps traškus. Iškart patiekite.
Atsiliepimai