Ingredientai

Miltai 300 ml
Pienas 550 ml
Kakava 4 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 4 šaukštai

Gaminimo eiga

Įkaitinkite vaflinę. Dideliame inde sumaišykite abiejų rūšių miltus, kakavą, kepimo miltelius ir cinamoną. Kitame inde išsukite kiaušinius su pienu.

Į mažą tefloninį puodą storu dugnu sudėkite sviestą, gabaliukais sulaužytą šokoladą, suberkite cukrų ir maišydami ištirpinkite. Nukelkite nuo viryklės, sumaišykite su kiaušinių ir pieno plakiniu.

Mišinį supilkite ant biriųjų produktų. Neskubėdami gerai išmaišykite.

Iškart pradėkite kepti. Vienam vafliui imkite maždaug 150 ml tešlos, kepkite, kol apskrus ir taps traškus. Iškart patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai