Ingredientai
pusriebės varškės
350
g
kiaušinių
2
vnt.
pieno
1
stiklinė
IKI manų kruopų
4
v. š.
cukraus
4
v. š.
lydyto sviesto
70
g
kepimo miltelių
1
v. š.
vanilinio cukraus
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
ananaso
150
g
mėtų lapelių
1
saujelė
cukraus miltelių
1
a. š.
mėgstamų uogų
1
sauja
Porcijos: 2
Varškės apkepas su ananasais – dar vienas receptas, kokį verta įsiminti. Minkštas ir purus, o jau aromatas – dieviškas. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus, išskyrus ananasą, sumalkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.
2. Ananasą supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės masę.
3. Supilkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 45–60 min.
4. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais, cukraus milteliais ir mėgstamomis uogomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai