Ingredientai
kreminio sūrio
120
g
vanilinio cukraus
0.5
v. š.
cukraus sirupo
2
v. š.
granolos
1
sauja
persiko
1
vnt.
aviečių
keletas
šilauogių
1
saujelė
mėtos lapelių
keletas
Porcijos: 1
Sūrio kremo desertas su granola ir persikais – ir pusryčiams, ir popietei. Trašku, švelnu ir gaivu – tobulas derinys. Sūrio kremo desertą su granola ir persikais papuoškite avietėmis, šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Kreminį sūrį gerai išmaišykite su vaniliniu cukrumi ir cukraus sirupu.
* Saldų kremą dėkite į lėkštę, apibarstykite granola.
* Persiką supjaustykite nedideliais kubeliais ir berkite ant granolos.
* Papuoškite avietėmis, šilauogėmis ir mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai