Ingredientai
MANTINGA grūdinių bandelių mėsainiams
0.5
pakuotės
brandintos jautienos
100
g
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
svogūno laiško
1
vnt.
kaparėlių
1
a. š.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
raudonojo vyno acto
1
v. š.
tarkuoto kietojo sūrio
2
v. š.
Porcijos: 2
Sumuštinis su jautienos tartaru – gurmaniškas patiekalas.Tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Sumuštinį su jautienos tartaru pateikite su daržovėmis.
Gaminimo eiga
* MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams apskrudinkite sausoje keptuvėje 1 min.
* Brandintą jautieną ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
* Svogūno laišką, kaparėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su jautiena bei svogūnu.
* Viską pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir actu. Gerai išmaišykite.
* Ant apkeptų bandelių paskirstykite jautieną. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiai grūstais pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai