Sumuštinis su jautienos tartaru – gurmaniškas patiekalas.Tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Sumuštinį su jautienos tartaru pateikite su daržovėmis.

Gaminimo eiga

* MANTINGA grūdines bandeles mėsainiams apskrudinkite sausoje keptuvėje 1 min.

* Brandintą jautieną ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.

* Svogūno laišką, kaparėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su jautiena bei svogūnu.

* Viską pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir actu. Gerai išmaišykite.

* Ant apkeptų bandelių paskirstykite jautieną. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiai grūstais pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai