Spurgų ir uogų tiramisas – gaivus desertas. Pagaminti taip paprasta, kad šį darbą galite patikėti net vaikams. Spurgų ir uogų tiramisą palikite šaldytuve pusvalandžiui.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA spurgas „Donuts“ supjaustykite gabaliukais.

2. Į indą supilkite espreso kavą ir sudėkite pjaustytas spurgas.

3. Maskarponės sūrį gerai išmaišykite su cukraus sirupu.

4. Maskarponės sūrio mišinį uždėkite ant spurgų ir apibarstykite kakavos milteliais.

5. Dėliokite uogas, papuoškite mėtomis ir padėkite į šaldytuvą sustingti 20–30 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai