Ingredientai

svogūno 0.5 vnt.
brokolio 2 šakelės
pomidoro 1 vnt.
aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
vandens 2 v. š.
baziliko 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, brokolį – vidutinio dydžio gabalėliais, pomidorą supjaustykite kubeliais, ridikėlius – griežinėliais.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite pjaustytus svogūnus, konservuotus avinžirnius, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite. Tada sudėkite kepti pjaustytus pomidorus ir brokolius.
Išmaišykite. Įmuškite kiaušinį. Įpilkite 2 šaukštus vandens.

3. Kai kiaušinis iškeps, patiekite su baziliko lapeliais, o ant viršaus užberkite juodųjų pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai