Ingredientai
majonezo
2
v. š.
krienų
2
v. š.
garstyčių
2
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
agurkėlių marinato
2
v. š.
aliejaus
1
v. š.
mėgstamų dešrelių
3
vnt.
pomidorų padažo
2
v. š.
Porcijos: 3
Prancūziški dešrainiai su krienų padažu – šiltojo sezono atributas. Tai vienas populiariausių iškylų patiekalų. Prie prancūziškų dešrainių su krienų paruoškite daržovių.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ apskrudinkite keptuvėje iš visų pusių.
* Majonezą sumaišykite su krienais, garstyčiomis, pipirais ir marinatu.
* Įkaitintame aliejuje apkepkite dešreles.
* Į bandeles supilkite pomidorų ir krienų padažus. Sudėkite iškeptas dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai