Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
kumino 0.5 a. š.
batono 2 riekelės
pieno 0.5 stiklinės
Na kokios Kalėdos be netikro zuikio. Vieniems patinka jo nusipirkti pardyituvėje, tačiau, sutikite, kur kas maloniau jo išsikepti patiems. Netikrą zuikį iškepsite per 40 minučių.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaulienos faršą sumaišykite su tarkuota IKI ŪKIS morka, svogūnu, česnako skiltelėmis ir prieskoniais.

2. Batoną be plutelės išmirkykite piene.

3. Į faršo masę muškite IKI kiaušinį ir sudėkite mirkytą batoną. Viską gerai išminkykite.

4. Gautą masę dėkite į kepimo formą ir aptepkite alyvuogių aliejumi.

5. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C temp. 30–40 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai