Ingredientai

1 stiklainiui
ananaso 1 vnt.
Marinatui paruošti reikės:
gvazdikėlių 7 vnt.
laurų lapų 2 vnt.
juodųjų pipirų žirneliais žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių žiupsnelis
baltojo vyno acto 150 ml

Gaminimo eiga

1. Marinatui paruošti: į įkaitintą prikaistuvį dėkite prieskonius, juos apkepkite, pilkite baltojo vyno actą, tuomet užvirkite. Užvirus nukelkite nuo ugnies atvėsti.

2. Nulupkite ananasą, stambiai supjaustykite, dėkite į stiklainį ir užpilkite marinatu. Dėkite į šaldytuvą dienai.

PATARIMAI:

* Perkelkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve.

* Suvartokite per 5 paras.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai