Ingredientai
1 stiklainiui
ananaso
1
vnt.
Marinatui paruošti reikės:
gvazdikėlių
7
vnt.
cinamono lazdelės
1
vnt.
laurų lapų
2
vnt.
juodųjų pipirų žirneliais
žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
baltojo vyno acto
150
ml
Gaminimo eiga
1. Marinatui paruošti: į įkaitintą prikaistuvį dėkite prieskonius, juos apkepkite, pilkite baltojo vyno actą, tuomet užvirkite. Užvirus nukelkite nuo ugnies atvėsti.
2. Nulupkite ananasą, stambiai supjaustykite, dėkite į stiklainį ir užpilkite marinatu. Dėkite į šaldytuvą dienai.
PATARIMAI:
* Perkelkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve.
* Suvartokite per 5 paras.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai