Ingredientai

batatų 2 vnt.
morkos 1 vnt.
kalafioro 0.5 vnt.
svogūnėlių 5 vnt.
imbiero gabaliuko (apie 5 cm) 1 gabaliukas
česnako 3 skiltelės
pastarnokų 2 vnt.
ridikėlių 6 vnt.
briuselinių kopūstų 5 vnt.
spanguolių 1 sauja
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
raudonėlio 2 šakelės
šalavijo 3 šakelės
čiobrelio 3 šakelės

Gaminimo eiga

1. Batatus perpjaukite pusiau, morką nuskuskite ir padalinkite į keturias dalis, kalafiorą padalinkite į stambesnes šakeles, svogūnėlių galiukus nupjaukite, imbierą nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, česnaką susmulkinkite griežinėliais, pastarnokus perpjaukite išilgai.

2. Visas daržoves ir spanguoles sudėkite į skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir užberkite druskos, juodųjų pipirų, raudonėlio bei viską išmaišykite.

3. Įdėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 40 minučių. Iškepus patiekite su šalavijo ir čiobrelio šakelėmis.

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai