Ingredientai
Burokėliai
5
vnt.
Krieno šaknis
1
vnt.
Lauro lapai
3
vnt.
Kvapieji pipirai
2
vnt.
Juodieji pipirai
3
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Obuolių actas
4
šaukštai
Cukrus
3
šaukštai
Vanduo
2
stiklinės
Druska
0.5
šaukštelio
Gvazdikėliai
2
vnt.
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.
2. Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
3. Svogūną supjaustykite griežinėliais.
4. Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.
5. Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.
6. Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.
Atsiliepimai