Ingredientai

kalafioro 0.5 vnt.
sviesto 2 v. š.
miltų 1 v. š.
pieno 300 ml
druskos žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Kalafiorus supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite miltų ir išmaišykite. Toliau įpilkite pieną, išmaišykite. Kai padažas užvirs, sudėkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos ir viską išmaišykite.

2. Supjaustytus kalafiorus sudėkite į kepimo skardą, užpilkite sūrio padažu ir užberkite juodųjų pipirų.

3. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje apie 40 min.. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai