Ingredientai
kalafioro
0.5
vnt.
sviesto
2
v. š.
miltų
1
v. š.
pieno
300
ml
tarkuoto kietojo sūrio
100
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
svogūnų laiškų
6
vnt.
Gaminimo eiga
1. Kalafiorus supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įberkite miltų ir išmaišykite. Toliau įpilkite pieną, išmaišykite. Kai padažas užvirs, sudėkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos ir viską išmaišykite.
2. Supjaustytus kalafiorus sudėkite į kepimo skardą, užpilkite sūrio padažu ir užberkite juodųjų pipirų.
3. Kepkite 160 °C temp. orkaitėje apie 40 min.. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai