Ingredientai
antrekoto
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus (kepimui)
1
v. š.
česnako
2
skiltelės
rozmarino
1
šakelė
IKI sviesto
1
v. š.
Gaminimo eiga
1. Nusausintą antrekotą apibarstykite druska ir pipirais. Dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi po 2 min. iš abiejų pusių.
2. Apvertus antrekotą dėkite traiškytas česnako skilteles, šakelę rozmarino ir šaukštą IKI sviesto.
3. Šaukštu aplaistykite antrekotą išsilydžiusiu sviestu. Ištraukę mėsą iš keptuvės palaikykite šiltai 2–3 min. prieš pjaustydami.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai