Ingredientai

druskos žiupsnelis
česnako 2 skiltelės
rozmarino 1 šakelė
IKI sviesto 1 v. š.
Jei norite išsikepti antrekoto kepsnį, ieškokite jauno gyvūno mėsos. Tada šis jautienos kepsnys pavyks – bus minkštas ir sultingas. Prieš patiekdami antrekotos kepsnį palaikykite keptuvėje dar porą minučių.

Gaminimo eiga

1. Nusausintą antrekotą apibarstykite druska ir pipirais. Dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi po 2 min. iš abiejų pusių.

2. Apvertus antrekotą dėkite traiškytas česnako skilteles, šakelę rozmarino ir šaukštą IKI sviesto.

3. Šaukštu aplaistykite antrekotą išsilydžiusiu sviestu. Ištraukę mėsą iš keptuvės palaikykite šiltai 2–3 min. prieš pjaustydami.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai