Ingredientai

druskos žiupsnelis
acto 1 v. š.
cukraus 0.5 v. š.
aviečių 0.5 saujos
aliejaus šlakelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Antienos filė odą įpjaukite nepažeidžiant mėsos ir dėkite kepti oda ant dugno į šaltą keptuvę (ant vidutinės kaitros), kol odelė labai gerai apskrus. Dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 5–7 min., iškepus leiskite pastovėti 3–5 min.

2. Agurką supjaustykite juostelėmis, marinuokite druska, cukrumi, actu, viską gerai išmaišykite.

3. Antienos filė supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Šalia dėkite marinuotus agurkus, pusiau pjaustytus ridikėlius su lapais, plėšytą ožkų pieno sūrį ir avietes. Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai