Ingredientai
kiaušinio trynys
1
vnt.
čederio sūris
100
g
vyšniniai pomidoriukai
100
g
česnakas
2
skiltelės
alyvuogių aliejus
50
ml
trinti pomidorai
150
g
bazilikas
15
g
druska ir pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Daug skonio turinčios bandelės su brandintu čederio sūriu puikiai tinka prie itališkų skonio natų turinčio pomidorų padažo. Šis užkandis pateisins visus lūkesčius. Bandeles ragaukite, kol šiltos.
Gaminimo eiga
* Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite smulkintą česnaką kartu su pomidorais, druska. Kepkite, kol pomidorai sukeps.
* Tada supilkite trintus pomidorus ir troškinkite dar 10 minučių, kol sutirštės. Bebaigiant kepti pabarstykite smulkintu šviežiu baziliku.
* Tešlos lakštą supjaustykite lygiomis juostelėmis, patepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite tarkuotu čederio sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 12 minučių.
* Iškepus leiskite 5 minutes pravėsti ir mėgaukitės kartu su pomidorų padažu.
* Atvėsusius laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.
Atsiliepimai