Jei nuo Kaziuko mugės liko beigelių, jie tikrai pravers šiam pusryčių patiekalui. Maistingam, sočiam ir tokiam, kuris tikrai padės nubusti. Pusryčių beigelius valgykite, kol jie šilti.

Gaminimo eiga

* Beigelius perpjaukite per pusę.

* Sutarkuokite mocarelos sūrį ir jį žiupsneliais dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Padarykite 4 sūrio krūveles.

* Ant tarkuoto sūrio dėkite po bandelės puselę.

* Į jos viduriuką įberkite šiek tiek smulkinto čili pipiro ir smulkiai pjaustyto laiškinio česnako.

* Ant viršaus įleiskite po kiaušinį, užbarstykite druskos ir pipirų. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12–15 minučių.

* Iškepusius beigelius apibarstykite smulkintais čili pipiru ir laiškiniu česnaku.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai