Ingredientai
sviestas
115
g
rudasis cukrus
110
g
cukrus
40
g
kiaušiniai
2
vnt.
vanilės ekstraktas
5
ml
miltai
120
g
baltojo šokolado drožlės
135
g
susmulkinti riešutai
60
g
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir išmaišykite jį su rudu ir baltu cukrumi.
* Ten pat įlašinkite vanilės ekstrakto, įmuškite kiaušinius, plakite.
* Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
* Į tešlą suberkite smulkintus anakardžių riešutus ir gabalėliais susmulkintą baltąjį šokoladą. Išmaišykite. Išeina tirštoka tešla.
* Kepimo formą patepkite sviestu (arba įklokite kepimo popieriaus – bus lengviau išimti). Ir supilkite tešlą, mentele išlyginkite. Kepkite pyragą 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
* Pyragui iškepus leiskite jam šie tiek pravėsti. O tada ant skardos uždėkite lentutę ir apvertę išverskite pyragą ant lentos. Skanaukite.
Atsiliepimai