Ingredientai
vištienos sultinio
3
stiklinės
morkos
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
bulvės
1
vnt.
saliero stiebo
1
vnt.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
krapų
1
saujelė
Kai nėra laiko, tačiau norisi sveikatai palankaus maisto, rekomenduojame išsivirti vištienos sriubos. Su daržovėmis, su mėsa. Išvirtą vištienos sriubą pagardinkite pipirais ir smulkintais krapais.
Gaminimo eiga
1. Užvirkite vištienos sultinį.
2. Daržoves ir vištieną supjaustykite kubeliais, česnaką – vidutiniais gabaliukais.
3. Smulkintą vištieną ir daržoves sudėkite į verdantį sultinį, virkite apie 20 min.
4. Išvirtą vištienos sriubą pagardinkite pipirais ir smulkintais krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai