Ingredientai
aitriosios paprikos
0.3
vnt.
paprikos
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
trintų pomidorų padažo
2
v. š.
mocarelos
130
g
čioriso dešros
80
g
marinuotų artišokų
50
g
gražgarsčių
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, papriką – juostelėmis, mėlynąjį svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Į skardą su kepimo popieriumi įdėkite picos padą, ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, dėkite mocarelą, aitriąją papriką, čiorisą, svogūnus ir artišokus.
3. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
4. Ant iškepusios picos dėkite gražgarstes.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai