aA
Po rinkimų prasidės rojus: minimali alga bus pakelta iki 1 000 Lt, arba net iki 1 500 Lt. Vidutinė alga po ketverių metų bus 3 400 Lt, o po aštuonerių – 6 500Lt. Baigsis emigracija, prasidės renovacija, ekonominis pakilimas, pigs šildymas ir įvyks daug kitų gerų dalykų, jeigu tik balsuosit už vieną ar kitą partiją.
„Valanda su Rūta“: paprašyti parašu patvirtinti rinkimų pažadus politikai atsitraukė
© DELFI / Valdas Kopūstas

„Jeigu žmonės suteiks instrumentą – pagaliau išrinks, aš savo turtu pasižadu, kad tuos pažadus įvykdysiu“, - dievagojasi Viktoras Uspaskichas.

Tuo tarpu ketvirtadienio vakaro LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ šis politikas, paprašytas pasirašyti po pažadu, kad bent savo valdomose įmonėse pakeltų algas dirbantiesiems iki rinkėjams žadamo pusantro tūkstančio litų atlyginimo, sutriko. Kelti algų savo darbuotojams nesiryžo.

„Tiktai „pridurkas“ gali pasmerkti savo įmonę bankrotui“ - pareiškė V.Uspaskichas teisindamasis, kad čia turi būti valstybės politika.

„Kada politikai atsakys už savo pažadus? - klausė verslininkas Benas Gudelis. Ir pats sau atsakė. - Kai nors vieną pasodins į kalėjimą“. Liberalai visą laiką žada mažinti mokesčius, o atėję į valdžią – juos pakėlė. Dar prieš kiekvienus rinkimus – mažinamos šildymo kainos, tačiau tik žodžiais, o ne sąskaitose.

Aktorius Gintaras Mikalauskas pasipiktinęs – „jeigu mes, Rūta, pažadėtume vesti laidas, o paskui numotume ranka, kad nepavyksta – tai mes netektume darbo“.

Apie rinkiminius pažadus ir kodėl jų nevykdo laidoje „Valanda su Rūta“ ketvirtadienį partijų lyderiai, apžvalgininkai ir patys rinkėjai. „Gana žmonėms kabinti makaronus, nes žmonės ir taip tik makaronais ir kruopomis maitinasi!“ - į akis politikams studijoje išrėžė žiūrovė.

Karšta diskusija ketvirtadienio vakarą 19.55 per LNK laidoje „Valanda su Rūta“.

LNK
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Tikėjosi lengvų pinigų: Asta papasakojo, kiek jai mokėdavo už lagaminą kontrabandinių cigarečių

100 eurų už nelegalių rūkalų pergabenimą į kitą šalį – tiek už savo darbą gaudavo...

Naktį žmones pribloškė virš Lietuvos danguje praskriejęs švytintis objektas, gyventojai puolė jį fotografuoti – kas tai buvo?

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą, apie 23 val., danguje virš Lietuvos užfiksuotas skriejantis...

Prezidentiniuose debatuose apie krašto apsaugą lėkė kritikos strėlės: kliuvo ir vienam iš kandidatų, ir buvusiam ministrui

Ketvirtadienį vykusiuose prezidentiniuose debatuose dėl krašto apsaugos politikos netrūko...

Šiaurės Airijoje tragiškai žuvo paauglė iš Lietuvos

Šiaurės Airijoje, Omage, A5 greitkelyje antradienį avarijoje žuvo 17-metė lietuvaitė. Skaudus...

Po vasariško savaitgalio – nemalonūs pokyčiai: sugrįš lietūs ir šalnos

Penktadienio dieną vis dar liksime anticiklono įtakoje. Dangus nuo pat ryto bus giedras, pasimatys...