aA
Jūsų suformuluota tema skamba: "Ko nepadarė mano miesto valdžia?" Tiksliau būtų paklausti: "Ką gero padarė mano miesto valdžia?" Man, kaip eiliniam žmogui, nič nieko... Jokios pagalbos. Kur beeitum, atsitrenki kaip į sieną. Einama į valdžią dėl didelių pinigų, ryšių, ir kelias mūsų valdininkų grįstas labai gražiais pažadais padėti paprastam žmogui.
Žmonės, bedarbiai, nedarbas, minia
Žmonės, bedarbiai, nedarbas, minia
© Reuters/Scanpix

Taip, kažką tai dirba, vienose kitose sistemose įveda tvarką, kažką padaro, patvarko. Vieną, ką mūsų visų miestų valdininkai gero daro, tai, man atrodo, labai gražiai plauna pinigėlius per projektus:)

Šiuo metu Kauno keliai neįmanomi pravažiuoti, po žiemos išsimušę didžiausios duobės plentuose, ir kas už tai atsakingas?

Ogi tokių nerasta, nebėra kam pasiskųsti pasisakyti, niekam neįdomu. Svarbu dabar visi užsiėmę, visa valdžia - Savivaldybių tarybų rinkimais, juk reikia atsakingai kalbas rašytis, pažadais švaistytis, vietoj to, kad imtų, štai, ir suremontuotų kelius, suorganizuotų Nemuno šlaitų gilinimus, didinimus, kad žmonių namų nesemtų.

O juk dar tik vasaris, dar žiema ir šitokie potvyniai, o kas darysis, kai pavasaris ateis, kai visas ledas ir sniegas pradės tirpti? Niekam neaktualu. Kažkoks košmaras.

Ir reziume būtų toks arba palinkėjimas mūsų valdininkams: kilkite, siekite kuo aukštesnių postų, brangieji, ir bujokite, žydėkite kaip tos gėlės iškėlę sau aukštai galvas, o mes tik mažos piktžolės Jūsų kelyje.

Jeigu Jūsų miesto valdžia taip pat aplaidžiai dirbo ir neištesėjo savo pažadų, savo pastebėjimus rašykite mums el. paštu: adresu balsuok@delfi.lt .

Įdomiausių rašinių autorius po Savivaldybių tarybų rinkimų apdovanosime specialiais prizais.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0